top of page

Blogg

God Jul


Med julesang, god lukt og granbar i hus, nærmer jula seg med stormskritt. Det er ikke lenge igjen før den velkjente nedtellingen er slutt. Året vi snart tar farvel med har vært et godt år for oss. Vi har utviklet nye produkter som har solgt godt, vi har blitt kjent med mange nye mennesker. Vi har vært på tur sammen, trimmet, spist, svart rett og feil på lunsjquizen og vi har stått på så alle kunder har fått det de skal ha før vi stenger dørene for 2018.

Så, når ventetiden snart er over gleder vi oss alle til å endelig få litt fri. Vi ønsker alle bloggens lesere og våre ansatte en riktig god jul og et GOTT nytt år! Og til alle dere som ikke feirer jul, kos dere så masse og ta det nye året imot med glede!

Vi sees, høres eller leses igjen i 2019 og minner om at første arbeidsdag etter jula er 3 januar.

Siste innlegg
Archive
bottom of page