top of page

Blogg

Hva kan dette brukes til da?


På åpent hus hadde vi mange spennende og nye produkter. Et av dem var en Indiane-pose, laget av vår nye arbeidsleder Caroline. Vi navnsetter våre produkter for at våre ansatte skal vite bedre hva de jobber med. Navnet til disse posene kommer av Carolines mellomnavn,som er Indiane.

Caroline har utviklet disse posene fra start til slutt. Dette er hennes første helutviklede produkt. Indiane-posene er laget av rester av reklamesegl som har hengt på byggeplasser. Disse reklameseglene er de samme som er brukt i produksjonen av våre kjente BUA-bager. Indiane-posene kan brukes til mye, som blant anne oppbevaring avt garn. De kan også brukes som potteskjuler.

Caroline er en av mange her på GOTT som har en forkjærlighet for gjenbruk. Finner hun noe som skal kastes, kan hun alltid bruke det på nytt. Derfor begynte hun å tenke på hva annet enn diss BUA-bagene vi kan bruke reklameseglene til. Hun kom dermed på at hun kan lage et oppbevaringsnett. I tillegg til at de er brukbare til mye annet, har jo disse reklameseglene så fine motiver, så jeg kan ikke bare kaste dem, tenkte hun,

Disse Indiane-posene solgte vi med stor suksess på åpent hus. Vi syns det er hyggelig å se at et nytt produkt selger så bra.

Siste innlegg
Archive
bottom of page