Blogg

En kunstnersjel i arbeid

20.11.2018

 

Margrethe forteller om seg selv at hun er kunstner, er gift, har tre voksne barn og tre barnebarn. Ja så har jeg en katt også da legger hun til. Etter at Sonja sluttet her var det en ledig lærlingplass. Margrethe fikk denne. Hun begynte her den 20 august, hun har nå jobbet her som aktivitørlærling i ca. to og en halv måned. Margrethe skal jobbe her i to år som lærling. Hun har fått Anette som veileder.

 

Margrethe vil jobbe på både tekstil og treavdelingen. Hun har som mål å lære absolutt alle maskiner som finnes på Gamle Oslo Tre og Tekstil. 

 

Når jeg spør henne om hva hun har jobbet med før, sier hun at hun har jobbet med mye, som blant annet rusmisbrukere på Blåkors i Trondheim. Nå tar hun sin fjerde utdannelse. "Som aktivitør kan jeg jobbe med mange av de tingene jeg liker og kan fra før av". "Jeg får jobbet med mennesker kreativt og med andre målrettede aktiviteter. Perfekt bruk av mine ressurser" sier hun.

«Når jeg jobber med kunsten min, maler jeg på treplater» sier hun. Hun forteller at hun maler portretter av mennesker og blomster.

 

Hun syns det er spennende og kunne jobbe med mange forskjellige mennesker.

"Jeg syns det er bra at ingen er like", sier hun. Her får hun flust av muligheter til å jobbe med både sin kreativitet og med mennesker med forskjellige tilretteleggingsbehov. Vi ønsker henne velkommen her på GOTT og håper hun vil trives her.

 

En aktivitør er en person som legger til rette for målrettede aktiviteter for mennesker som har varige eller forbigående bistandsbehov. For eksempel eldre, personer med behov for rehabilitering eller med psykisk eller fysisk funksjonsnedsettelse. Aktivitøren motiverer og tilrettelegger for at personer skal være aktive, alene eller sammen med andre. 

 

Please reload

Siste innlegg

June 30, 2020

May 27, 2020

April 30, 2020

April 29, 2020

March 11, 2020

February 26, 2020

February 11, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@gott.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon