Blogg

Ung og lovende på tekstilavdelingen

31.10.2018

 

 

Når man begynner i en ny jobb er det mye å sette seg inn i og mange nye å bli kjent med. Det er også mange utfordrende og spennende oppgaver å ta fatt på. Caroline begynte her på Gamle Oslo Tre og Tekstil mandag 3. September. Hun har tatt over for Joyce som arbeidsleder på tekstilavdelingen.

 

Når jeg spør henne om hvorfor hun valgte denne jobben, svarer hun jeg vil få brukt det jeg har av utdanning og erfaring til forskjellige arbeidsoppgaver. Her kan jeg få varierte arbeidsdager og kunne jobbe tett på folk med forskjellige utfordringer.

 

Caroline har tidligere jobbet på Stoff og Stil og i en bolig for psykisk utviklingshemmede. Hun sier at det å jobbe med mennesker er veldig givende og det er gøy når man ser at ansatte inspirerer og motiverer hverandre.    

 

Hun er 29 år og har studert mote og design i 3 år hun har også studert foto i 3 år og er med det en av mange her på GOTT som interesserer seg for foto.  På fritiden sin liker hun blant annet å være på teltturer. Det beste hun vet er å kunne tenne bål under åpen himmel og våkne opp ute sammen med hunden sin Samantha. Hun har jobbet her i snart 2 måneder og føler hun er blitt veldig godt mottatt av alle her.

 

Når man er arbeidsleder har man et overordna ansvar for alt som skjer og passe på at alle har det bra og kunne hjelpe til når noen sitter fast. I tillegg har hun fått ekstra ansvar for vår nye broderimaskin. 

 

Vi ønsker henne velkommen og håper hun vil trives her hos oss.

 

Please reload

Siste innlegg

June 30, 2020

May 27, 2020

April 30, 2020

April 29, 2020

March 11, 2020

February 26, 2020

February 11, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@gott.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon