top of page

Blogg

Ut på tur, aldri sur

Flotte høstfarger i marka.

Torsdag 11 oktober reiste GOTT til Studenthytta i Nordmarka. Det er en kjempefin hytte. Hytta ligger flott til på en høyde, og det er fine rom. Noen gikk fra Voksenkollen stasjon og brukte ca. 2,5 time. Noen gikk fra Sørkedalen og de brukte 2 timer. Syklistene syklet fra Movatn via Ullevålseter og brukte ca. 3 timer. Vi har spist mye god mat. Først fikk vi linsesuppe med hjemmebakt brød. Til middag fikk vi lysing med mangosalat til forrett, hovedretten var fårikål med hjemmelaget tyttebærsyltetøy og til dessert fikk vi karamellpudding! Vi hadde en gøyal quiz, og det var twist i premie. Noen spilte kort til langt på natt. Noen sov godt, noen sov dårlig. Fredag var det hjemreise til Oslo.

Enda flere flotte  høstfarger!

Munazzah er snart fremme!
"Må lykken få gro, som gresset bak do!"

Siste innlegg
Archive
bottom of page