top of page

Blogg

Mynt moro

Tekstilavdelingen fikk et spennende og ganske annerledes oppdrag. Vi har laget 500 cowboypunger. De har sydd, klippet, og lasert disse pungene. Cowboypungene er laget i skai som er en type syntetisk skinn. Det går så det suser sier Annette.

Pungene har vi fylt med en seddelbunke og ni mynter. Det er veldig viktig at vi her holder tunga rett i munnen. For gjør vi en feil er det en som plutselig ender opp med 8 mynter mens det er en som får 10 mynter. Myntene brukes når festens deltagere skal handle i baren. Vi har fått dette oppdraget av eventbyrået Kjentfolk som arrangerer fester, jubileer og annet gøy for firmaer og organisasjoner.

Lørdag 25 august ble det holdt fest for Würths ansatte. Temaet var cowboy og Alex Rosen var konferansier. Cowboypungene vi laget for Kjentfolk ble spesielt laget til dette eventet for det tyske foretaket Würth. Würth er et firma som selger skruer, verktøy og mye annet til verksted og industri. Deres tre slagord er auto, metall og bygg.

Ifølge vår kontakt på Kjentfolk ble cowboypungene veldig godt mottatt. Alle deltagerne på festen syns dette var et morsomt innslag.

Siste innlegg
Archive
bottom of page