top of page

Blogg

2 x 20 år i arbeid på GOTT AS


Øyvind i velkjent positur med verneutstyret i orden.

I år har vi ekstra mange jubilanter som skal feires og få den oppmerksomheten de fortjener. Øyvind og Munazzah feirer 20 års jubileum her hos oss på gamle Oslo Tre og Tekstil. Øyvind har jobbet på treavdelingen helt siden GOTT holdt til på Grønlandsleiret. Øyvind er den av Gamle Oslo Tre og Tekstils deltagere som sammen med Bayram har arbeidet her lengst. Øyvind blir beskrevet av sine kollegaer som en svært dyktig, rolig og omgjengelig person.

unazzah i smøreavdelingen

Munazzah er en gledesspreder. Det er vanskelig å ikke smile når hun er på jobb. Hun går rundt omkring og passer på at alle har det bra. Hun bryr seg om de som er rundt henne. Hennes yndlingsuttrykk er: «Gå hjem og legg deg». Hun er den som har arbeidet lengst av alle på tekstilavdelingen.

Jeg spør Munazzah om hun husker noe av det hun har gjort gjennom alle disse årene? Jeg har gjort masse sier hun, på Grønlandsleiret var hun med på å sy julestrømper. Disse ble deretter sendt et annet sted og fylt med godsaker. I fremtiden ønsker hun å tre snøre i julekuler og fortsette å jobbe med skinkeposer. Hun har hatt 20 fine år og vi håper våre to jubilanter får 20 fine nye år her på GOTT.

Siste innlegg
Archive
bottom of page