top of page

Blogg

Sånn ja Sonja, sånn skal det gjøres!


Sonja har vært aktivitørlærling på tekstilavdelingen i to år. Hun hadde sin fagprøve 11. til - 13 juni. Dette er den andre aktivitørlærlingen Avdelingsleder Anette Boman har veiledet til karakteren «meget godt bestått».

Denne fagprøven består av tre deler, og utføres på tre dager; De tre delene er planlegging, gjennomføring og evaluering. Hun valgte selv å ha med seg Knut André og Munazzah på den praktiske delen av fagprøven.

Denne gangen skulle de lage mat. Det ble bestemt av prøvenemnda. Sonja hadde også to sensorer som fulgte henne gjennom alle de tre dagene prøven pågikk.

Knut André og Munazzah kommer på jobb som vanlig, selv om denne dagen kommer til å bli litt annerledes. På menyen i dag står det blomkålsuppe med brokkoli og kylling bacon. Det var også planlagt å steke rundstykker som vi kunne ha ved siden av. Da sikringen gikk fikk Sonja litt mye å gjøre, men hun klarte å holde hodet kaldt. De fikk gode tilbakemeldinger på maten og resultatet ble vellykket. Vi håper hun koser seg i dag og feirer at hun har bestått.

Sonja vil etter å ha vært her på GOTT fortsette å studere videre. Hun har lyst til å bli ernæringsfysiolog. En ernæringsfysiolog er en som veileder andre om mat og helse. Da kan jeg jobbe med både mat og mennesker sier hun, sånn som hun har gjort her på GOTT. Vi her på GOTT synes Sonja er hyggelig jente og hun kommer til å bli savnet.

En ansatt på tekstilavdelingen sier at det å lage fredagslunsjene med Sonja er en av de tingene hun kommer til å savne mest. VI ønsker henne lykke til videre og håper og tror hun vil klare seg bra i fremtiden. Samtidig benytter vi denne anledningen til å ønske alle en god sommer!

Siste innlegg
Archive
bottom of page