top of page

Blogg

Trines himmelblå

På Trines matblogg finner du oppskrifter til både hverdag og fest. Her finner du tips og triks til hvordan du kan gjøre maten mer fristende. Tekstilavdelingen har nå fått i oppdrag og sy forklær for Trines matblogg. Forklærne er blå, stofftypen er bomull og polyester. De skal trykkes med hennes egen logo.

Våre ansatte syr del for del på symaskin. På det meste har vi vært 7 personer som har samarbeidet om å lage et forkle. Selv et forholdsvis enkelt produkt som et forkle inneholder mange forskjellige arbeidsoppgaver. Det er mange trinn som krever mye tid og oppmerksomhet. Under denne delen av oppdraget er det viktig at våre arbeidstakere samarbeider. Alle de som jobber på tekstilavdelingen jobber iherdig for å få forklærne ferdig. I denne prosessen blir det brukt mange forskjellige teknikker. Alt må gjøres skikkelig, hvis ikke det blir gjort skikkelig må det bare gjøres på nytt.

I første omgang fikk vi en prøvebestilling på 25 stykker. Om dette skulle bli en suksess, håper vi på flere bestillinger.

GOTT har fått dette oppdraget av Annette Wie og hennes firma Designparken. Annette Wie. Hun jobber for Trines Matblogg.

Funfact: I denne prosessen blir det brukt et sneglehus. Altså ikke et hus der sneglene bor, men et hjelpemiddel man bruker når man syr på maskin.

![endif]--

Siste innlegg
Archive
bottom of page