Blogg

Spesialistene!

04.04.2018

Mange ansatte her på GOTT har sine spesialoppgaver. De ansatte har også ukentlige oppgaver som å lage kaffe til pausene og å gå ut med søppel når det trengs.

 

Bjørn blir ofte kalt GOTTS vaktmester. Han har som oppgaver å gå med spesialsøppel og å støvsuge. Når sjefen trenger hjelp til små ting i hverdagen er det ofte Bjørn som utfører disse oppgavene. Bjørn har jobbet her ganske nøyaktig 10 år.

 

Toalettrenhold er en viktig oppgave. Ehtesham vasker disse i hvert fall en gang i uka. Det pleier å være på onsdager etter klokken 14.00.     

 

Kari har fast oppgave som plantevanner. Hun har grønne fingre og snakker med plantene slik at de skal få det bedre og skal vokse fortere. Lars har en gang sagt at siden Kari startet med dette har plantene fått det mye bedre og man ser at her er det blitt gjort en innsats! 

 

Bugra hjelper Lars med å holde orden i regnskapet. Han nummererer, stifter og holde orden på alle kvitteringene vi benytter oss av.  Etter hvert blir han også ansvarlig for vår nettbutikk. Her vil mange av våre produkter være tilgjengelig. Han hjelper også treavdelingen med voksing av deres produkter. Han sitter på kontoret med Lars og meg selv. Bugra har snart jobbet her i et år.

 

 

 

Please reload

Siste innlegg

September 23, 2020

September 23, 2020

June 30, 2020

May 27, 2020

April 30, 2020

April 29, 2020

March 11, 2020

February 26, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@gott.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon