top of page

Blogg

Med løven på brystet!


Bilal klipper bånd!

GOTT har jobbet for Fortidsminneforeningen før. Vi har blant annet laget skjold og tunikaer til dem i forbindelse med verdens kuleste dag.

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt oppdrag. Denne gangen skal vi lage forklær og handlenett som vil være trykket med deres logo og navn.

Disse produktene skal brukes som vervegaver. De blir dermed sett av mange og kommer ut i den store verden. Vi håper at de vil bli satt pris på. Er du medlem av Fortidsminneforeningen kan du nå gå stolt rundt med «Urnesløven» på brystet eller i hånda!

Forklærne og handlenettene blir laget i lin og sys av våre ansatte.

På tekstilavdelingen er de i gang og de har allerede begynt å sy lommer og klippe bånd. Når det kommer til dette oppdraget er det viktig å ha øye for detaljer. Når vi jobber med dette produktet er det viktig med finmotorikk og nøyaktighet. Amreen sier jo mer du øver deg på å sy jo flinkere blir du. Jeg lærer jo bare mer og mer, sier hun med et smil. Her er det mange komponenter som skal settes sammen og tenkes på.

I første omgang er vi blitt bedt om å lage 100 forklær og 100 handlenett. «Denne gangen skal vi også ha vår egen merkelapp i produktene det er litt gøy for bedriften» sier Anette.

Fortidsminneforeningen er en forening som tar vare på gamle hus, ting og bygninger. Den ble stiftet av Joachim Frich i desember 1844. JC Dahls arbeid var avgjørende for Fortidsminneforeningens utvikling. De har ca. 7000 medlemmer. De har en løve som symbol. Denne løven er opprinnelig hentet fra Urnes stavkirke.

Siste innlegg
Archive
bottom of page