Blogg

Innspilling med Jon Almaas på GOTT


Jon Almaas var på GOTT for å lage et opptak til programmet «Praktisk info» som skal bli sendt på TV Norge. Når han kom så ble han tatt godt i mot av alle sammen. Flere ønsket å få autografen hans. I tillegg ble det tatt mange selfie bilder! Han kom sammen med et filmcrew med regissør, kamera- og lydmann.

På treavdelingen skulle de lage en krakk til Calle Hellevang-Larsen.

De var veldig hyggelige. Hadde det sosialt i lunsjen. Flere synes det var morsomt å få besøk. Men noen fikk også litt prestasjonsangst. Til slutt måtte den pakkes inn. Det ble gjort på tekstilavdelingen.

Siste innlegg
Archive

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@opt.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon