top of page

Blogg

Hva gjør hverdagen din bedre

Her på GOTT vil vi at alle skal ha det bra. For å finne ut hvordan folk har det på jobb lager vi brukerundersøkelser. De har blitt brukt både når folk kommer på jobb og når de går fra jobb. Når de kommer på jobb spør vi om de gleder eller gruer seg til å gå på jobb. Når de går fra jobb spør vi om de har hatt en bra dag, en ok dag eller en dårlig dag. Undersøkelsen utføres ved at alle skal putte en emoji i en postkasse som henger ved inngangsdøra. Brukerundersøkelsen er anonym, ingen kan finne ut hvem som svarte hva.

Det brukes enkle symboler slik at det blir lett for alle å kunne utføre denne brukerundersøkelsen. Denne undersøkelsen inneholder tre ulike symboler; et smileansikt, et misfornøyd ansikt og et nøytralt ansikt.

Den siste brukerundersøkelsen viser at 80% gleder seg til å gå på jobb, men det er også 10% som faktisk gruer seg til å dra på jobb. Resultatet av denne undersøkelsen er basert på en tidsperiode som strekker seg over ca 1 måned. 10 % vil si at 2 av 20 gruer seg til å gå på jobb og det er 2 for mange.

Jeg går rundt blant de ansatte og spør dem om hva de syns vi kan gjøre med det. Her er noe av det de sa: -at vi arbeidstakere kommer overens på jobben -mindre kakling -godt humør løfter på stemningen -at alle respekterer hverandres grenser er kjempeviktig i et arbeidsmiljø -det er en hårfin grense mellom tull, ert og mobbing -en kopp kaffe og et smil

Her ser du en av våre arbeidstakere, som denne dagen er litt over gjennomsnittlig fornøyd.

Siste innlegg
Archive
bottom of page