top of page

Blogg

BUA i bua

BUA en ideél organisasjon, som hjelper sentraler som Frigo o.l. over hele landet. Disse låner ut sportsutstyr til barn og unge som kanskje ikke har så mye å rutte med. Tekstilavdelingen på GOTT fikk oppdraget å lage bagger til BUA. Disse BUA baggene skal brukes til transport av sportsutstyr.

De lages av ekte knappe-telt fra det Norske forsvaret. Bunnen av baggen er laget av reklameseil som har hengt på byggeplasser. Denne gangen fikk vi reklameseil i gult og grønt, men vi kan få disse i alle regnbuens farger.

Våre ansatte klipper opp teltene som til slutt skal bli til BUA bagger. Ved hjelp av en mal blir det klippet fire stoffbiter, som blir sydd sammen på en robust symaskin. Til slut syr vi på bærestropper og logo. Her er presisjonen et viktig stikkord. Noen syns det er moro, andre syns det er utfordrende, men det at det er utfordrende kan jo også være moro. Antallet bager er vi ikke sikre på enda, men vi håper det blir flere.

Siste innlegg
Archive
bottom of page