top of page

Blogg

Årets kuleste julekule


Årets julekule er endelig her. Motivet er en fjøsnisse som sitter og koser seg med grøten sin. Årets julekule er tegnet og utviklet av Imke og hennes firma Oslonaut. Kulene er produsert på GOTT. Imke jobber som produktdesigner og arbeidsleder her hos oss på Gamle Oslo Tre og Tekstil.

Munazzah setter inn julekulene med bivoks for ekstra glans

Her på GOTT gleder vi oss til jul. I disse juletider er det spesielt mye å gjøre. I tillegg til våre vanlige bestillinger, gjør vi oss også klare for åpent hus, noe som krever mer av både ansatte og arbeidsledere.

Kom til GOT T den 30.11.17 da vi arrangerer åpent hus. Her kan du kjøpe årets julekule og mye mer. Det er bare å glede seg!!

Klokkeslett 12 til 18. Det blir også servert gløgg og sveler.

Adressen hit er Haslevollen 3 H

Siste innlegg
Archive
bottom of page