top of page

Blogg

Den digitaliserte eldrebølgen


GOTT er et kommunalt aksjeselskap der Oslo kommune eier alle aksjene. Derfor er det ekstra gledelig at vi nå har fått vårt første oppdrag fra våre eiere på svært, svært lenge.

Vi skal lage nettbrettholdere til sykehjemsrommene. De tradisjonelle notatbrettene med notater, epikriser og andre medisinske opplysninger skal nå digitaliseres og i den forbindelse behøver man et fast sted å «parkere» nettbrettet. Ellingsrudhjemmet er de første som har tatt i bruk holderen, det neste blir Midtstuhjemmet. I alt er det 20 kommunale sykehjem og vi håper etterhvert å utstyre alle med slike nettbrettholdere.

Det er utrolig hvor mye planlegging og tankevirksomhet som skal til for å lage et slikt produkt, sier Jon. En designers yrke starter alltid med en idé. Dette har vært, en kreativt, lærerik og spennende prosess. Under utviklingen og produksjonen av dette produktet har det vert mest fokus på design og brukervennlighet. Selv om dette bare er en liten del av et stort og viktig digitaliseringsprosjekt er vi på GOTT stolte av vårt bidrag.

Siste innlegg
Archive
bottom of page