Blogg

Den digitaliserte eldrebølgen

19.10.2017

GOTT er et kommunalt aksjeselskap der Oslo kommune eier alle aksjene. Derfor er det ekstra gledelig at vi nå har fått vårt første oppdrag fra våre eiere på svært, svært lenge.

Vi skal lage nettbrettholdere til sykehjemsrommene. De tradisjonelle notatbrettene med notater, epikriser og andre medisinske opplysninger skal nå digitaliseres og i den forbindelse behøver man et fast sted å «parkere» nettbrettet. Ellingsrudhjemmet er de første som har tatt i bruk holderen, det neste blir Midtstuhjemmet. I alt er det 20 kommunale sykehjem og vi håper etterhvert å utstyre alle med slike nettbrettholdere.

Det er utrolig hvor mye planlegging og tankevirksomhet som skal til for å lage et slikt produkt, sier Jon. En designers yrke starter alltid med en idé.  Dette har vært, en kreativt, lærerik og spennende prosess. Under utviklingen og produksjonen av dette produktet har det vert mest fokus på design og brukervennlighet.
Selv om dette bare er en liten del av et stort og viktig digitaliseringsprosjekt er vi på GOTT stolte av vårt bidrag.

 

 

Please reload

Siste innlegg

June 30, 2020

May 27, 2020

April 30, 2020

April 29, 2020

March 11, 2020

February 26, 2020

February 11, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@gott.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon