Blogg

Forklefest

04.08.2017

 

 Alle på tekstilen syr sitt eget forkle. Dette er et arbeidsforkle. Forklærne utformes slik som en selv ønsker, slik at alle ser at dette forkledet tilhører deg og for å sette sitt eget preg på plagget. Arbeidstageren velger selv farge og hvilken mal de skal sy etter.

 

Dette er en nyttig øvelse i både praktisk utforming av tøy og i søm og klipping. Det å sy egne forklær er noe av det første en arbeidstager på tekstilavdelingen gjør etter at de har begynt å jobbe der. Nå er det Sonja, Michael og Aud sin tur til å prøve seg på dette. Denne gangen ble fargene svart, lysegrønn og vinrød. Noen velger å ha ensfargede forklær mens andre broderer inn forbokstaven i navnet sitt. 

 

Michael sier jeg liker nye utfordringer.

 

Aud sier at hun liker å være litt fargerik

 

Det er ikke på alle arbeidsplasser man får mulighet til å skreddersy sitt eget arbeidstøy!

 

Før de tre begynner får de et kurs i klipping og sømteknikk av Anette Boman. De må tenke på hvordan de utnytter stoffet best mulig, sying med overlockmaskin og vanlig symaskin og mye mer. Noen er nå ferdig med sitt forkle andre er på god vei.

Anette Boman sier at hun har så mye å gjøre at jeg selv nok ikke blir ferdig før etter jul en gang.

Please reload

Siste innlegg

June 30, 2020

May 27, 2020

April 30, 2020

April 29, 2020

March 11, 2020

February 26, 2020

February 11, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@gott.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon