top of page

Blogg

Veteraner på GOTT


Øyvind og Bayram i sving over sagen.

Øyvind er den med lengst fartstid her på GOTT. Øyvind har jobbet her siden 1998, så i år har han vært ansatt i 19 år. Han forteller at GOTT startet opp med en vedkløyver. Den maskinen finnes ikke lenger i dag. (Dette er faktisk feil, vi har den enda men det er svært lenge siden den var i bruk.)

GOTT har holdt til i tre forskjellige lokaler, fra 1997 og frem til 2006 holdt GOTT til i Grønlandsleiret, vi flyttet til Lakkegata og i 2011 flyttet vi til Haslevollen hvor vi holder til i dag.

Øyvind mener at lokalet på Grønland kanskje var litt lite mens det lokalet vi hadde i Lakkegata var finere og mer sentralt for oss. Det var der han likte seg best.

Munazzah ler.

Munazzah er en av de som alltid holder humøret oppe. Hun er en gledesspreder. Det finnes ikke et surt fiber i kroppen hennes, alltid glad og smilende. Munazzah har som Øyvind jobbet på GOTT i 19 år. Hun blir overrasket når hun får vite dette. «Jeg visste ikke at jeg hadde jobbet her så lenge». Munazzah arbeider på tekstilavdelingen og kan blant annet sy nøster til filleryene.

Nikolai tar seg en pust imellom brødkassene.

Nikolai har jobbet her i 18 år og er dermed en av de som har jobbet her lengst. Han mener at ting har endret seg mye i den tiden han har vært ansatt. «Vi fikk mindre oppdrag før enn vi har i dag. Jeg.er stolt av å ha vert med GOTT såpass lenge. Det er mye som har endret seg på disse årene. Nå får Treavdelingen inn større og viktigere kunder, dette er gøy for oss. Det var Hans Jørgen som hadde ideen og startet Gamle Oslo Tre og Tekstil. Det gjorde det mulig for oss som er uføretrygdet å jobbe. Flere av de som jobbet her når jeg startet er her fremdeles, det sier litt om hvor mye vi trives her», sier Nikolai

«En ting som har blitt merkbart bedre er HMS (helse miljø og sikkerhet). Hovedverneombud Bayram har i samarbeid med Lars har gjort HMS situasjonen mye bedre enn den var. Det er jeg glad for».

Han sier til meg at vi har fått en sunnere og bedre bedrift etter at vi fikk i gang fredagslunsjen og fruktordningen. «Det er fantastisk og ikke minst morsomt at vi har klart å holde ut så lenge. 20 år er ikke bare bare!»

Christian og gode kolleger spikrer ølkasser til Gulating på Løkka.

Christian har jobbet her siden 23. mai 2000 I 2007 etter å ha flyttet til Lakkegata begynte vi å produsere varer i Valchromat og MDF som er to typer fiber plater.

GOTT har fått en stadig større produksjon og flere kunder. Hvert verksted vi har flyttet til er blitt større og vi har flere ansatte enn før

Christian er også begeistret for fredagslunsjen; «Nå får vi varm, sunn og god lunsj hver fredag. Før var det ikke så mye fokus på helsen til de ansatte. Da var det mye mer is, twist, peanøtter, brus og andre usunne saker. Det var ikke bra for oss.»

«I år hadde vi også et førstehjelps kurs der vi lærte mye. Jeg håper ikke det er siste gang vi har et slikt kurs», sier Christian. «Jeg føler stolthet over at GOTT nå fyller 20 år. Det er stort», sier han.

Siste innlegg
Archive
bottom of page