top of page

Blogg

Vel blåst!

Den 21.6.17 har GOTT AS sitt 20-års jubileum. Før åpning går alle rundt med et par ekstra sommerfugler i magen og det er ikke rart, det er jo snart fest. Noen tror at det ikke vil komme noen, andre tror at det kommer så mange at vi ikke får plass til alle. Jeg kan berolige dere alle med at det ble stapp fullt, men at det ble plass til alle. Der det er hjerterom er det husrom. Blant de inviterte var den gamle sjefen for bedriften og mange andre tidligere ansatte, familie, venner, kunder og andre viktige personer som har vært viktige for GOTT AS.

Alle som kom fikk et glass med bobler i (vel og merke alkoholfritt). Når alle hadde kommet seg trygt inn sa Lars et par ord til velkomst. Han mimret litt om gamledager og takket alle de som har vært og ikke minst er med på å gjøre GOTT til den bedriften den er i dag.

Broren til Jon er grillsjef denne dagen. På menyen står både hamburgere og pølser. Vi har selvfølgelig også kake, marsipan – fra våre gode kolleger i Asker Produkt AS. Lars bestilte kake til 100 personer. Og etter at det var spist 100 stykker var vi bare halvveis så kakene fra Asker er både store og gode.

Det ser ut som alle koser seg og har det bra, folk snakker med hverandre spiser, drikker og koser seg. På veggen gikk et slideshow med masse bilder fra den spede begynnelse og frem til i dag. Det vekker også mange gode, varme minner.

Remi, Andreas, Nikolai, Karin og Michael var dagens verter. Vi hadde også en liten workshop der du kunne velge mellom å lage handlenett på tekstilen eller å gravere din egen fjøl.

Denne dagen ble en kjempe suksess som vi ikke kommer til å glemme. I hvert fall ikke de neste 20 årene.

Takk til alle som gjorde sitt til at vårt 20-årsjubileum ble en så flott dag.

Takk til Thorbjørn Elshøy for grilling!

Takk til vår kjære kollegaer hos Fossheim, OPT, Balder, Bypro og Nordpolen for gode ord og gaver!

Takk til gode naboer og kunder!

Takk til slekt og venner som kom innom!

Takk for kjempegod kake fra Asker Produkt AS

Siste innlegg
Archive
bottom of page