top of page

Blogg

Hold på hatten, nå blir det fest!


Blir ikke fest uten vimpler og disse har vi laget selv.

Nå nærmer det seg vårt 20 års jubileum, denne dagen gleder vi oss til. Jeg har være flue på veggen under et jubileumskomitémøte. Dette var interessant, gøy og givende og i tillegg fikk jeg litt øvelse i å holde munn, det trenger jeg! Jeg oppfordrer både ny og gamle kunder, ansatte og inviterte til å holde av onsdag den 21.6. Da blir det fest, hipp hurra!

Vi ønsker å vise oss fram, ha det hyggelig og å skape blest om GOTT.

Jubileumskomiteén, bestående av Anette, Jon, Karin, Munazzah, Kristian, Amreen og Michael, ble nedsatt på et allmøte. De har hatt flere møter og har kommet fram til et program slik at vi kan feire dagen med brask og bram.

Denne dagen skal vi gjøre vårt beste for at også du skal få en god opplevelse av GOTT og hvordan vi jobber. Det blir taler, workshop, grilling, kaker, lysbildeshow og sikkert en overraskelse eller to Det går også et rykte om at det gamle skiltet vårt skal fornyes.

Tekstilavdelingen har benyttet anledningen til å lage jubileumspynten. Vimpler i spreke farger vil henge på kryss og tvers både ute og inne.

Vi ønsker alle velkommen og håper så mange som mulig tar turen innom oss.

Siste innlegg
Archive
bottom of page