top of page

Blogg

Festlig internseminar!


Munazah og Stephanie hviler på kanonene.

Nå har GOTT vært i Halden og hatt internseminar. Vi bodde på Fredriksten hotell, og hadde guidet tur rundt på Fredriksten festning. Vår guide Tore fortalte spennende historier fra festningen. Vi fikk også et glimt inn i øvelsene til Allsang på Grensen og Tryllefløyten som har premiere om to uker.

Remy, Andreas, Aleksander, Jon, Michael, Munazzah, Imke, Tobias og Anette E tar seg tid til et bilde på vei opp mot hotellet.

Vi holdt seminar i to dager. Første dag hadde vi om etisk refleksjon med Kari og Sonja. Etisk refleksjon betyr å tenke over vanskelige valg og begrunne dem. Vi brukte kort med forskjellige farger. Rødt betydde at man var uenig i påstanden, grønt kort at du var enig og gult var «vet ikke». Det ble mange diskusjoner!

Så hadde Nora og Lars et fint foredrag om personlig økonomi. Illustrasjonene til Nora var veldig fine og informative. I pausen hadde vi leker ute. Vi øvde på å samarbeide.

Nora peker og forklarer hvordan man får råd til både en 56" TV og sydentur.

Andre dag hadde vi førstehjelp, og vi fikk opplæring i hjerte- og lungeredning på dukken «Anne». Vi lærte hva vi skal gjøre om det blir sår-, brann- eller kuttskader. Til slutt lærte vi hvordan vi skulle oppføre oss på et ulykkessted bl. a. å være rolig og behandle pasienten med respekt. Til slutt øvde vi oss på å legge noen i stabilt sideleie.

Nikolai blåser liv i Anne.

På kvelden var vi på lysbildeshow.

Vi har hatt en kjempefin tur og lært mye! Maten var også kjempegod!

Lars og Jon kikker tilbake på et svært vellykket seminar.

Siste innlegg
Archive
bottom of page