Blogg

Festlig internseminar!


Nå har GOTT vært i Halden og hatt internseminar. Vi bodde på Fredriksten hotell, og hadde guidet tur rundt på Fredriksten festning. Vår guide Tore fortalte spennende historier fra festningen. Vi fikk også et glimt inn i øvelsene til Allsang på Grensen og Tryllefløyten som har premiere om to uker.

Vi holdt seminar i to dager. Første dag hadde vi om etisk refleksjon med Kari og Sonja. Etisk refleksjon betyr å tenke over vanskelige valg og begrunne dem. Vi brukte kort med forskjellige farger. Rødt betydde at man var uenig i påstanden, grønt kort at du var enig og gult var «vet ikke». Det ble mange diskusjoner!

Så hadde Nora og Lars et fint foredrag om personlig økonomi. Illustrasjonene til Nora var veldig fine og informative. I pausen hadde vi leker ute. Vi øvde på å samarbeide.

Andre dag hadde vi førstehjelp, og vi fikk opplæring i hjerte- og lungeredning på dukken «Anne». Vi lærte hva vi skal gjøre om det blir sår-, brann- eller kuttskader. Til slutt lærte vi hvordan vi skulle oppføre oss på et ulykkessted bl. a. å være rolig og behandle pasienten med respekt. Til slutt øvde vi oss på å legge noen i stabilt sideleie.

På kvelden var vi på lysbildeshow.

Vi har hatt en kjempefin tur og lært mye! Maten var også kjempegod!

Siste innlegg
Archive

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@opt.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon