top of page

Blogg

Høyt og lavt på et år


Den 29.04.17 har jeg jobbet på GOTT i ett år. Det året har godt veldig fort. Men jeg har vært heldig som fikk en jobb som jeg egentlig bare kunne drømme om. Som GOTTS bedriftsblogger kan jeg også utvikle mine skriveferdigheter og min interesse for foto.

I mange år satt jeg hjemme og ventet på jobb. Jeg var heldig som fikk muligheten her på GOTT. De første ukene og månedene jeg jobbet her må jeg innrømme at jeg gikk til jobben med skrekkblandet fryd. I dag er jeg et fyrverkeri som må bli tvunget til å ikke jobbe. Det beste med GOTT synes jeg er mangfoldet, og kulturen. Jeg kan i dag si at jeg er stolt av å være en del av dette mangfoldet.

Det beste for meg med det og ha en jobb er at da har jeg et sted å gå til, et sted jeg føler meg produktiv. Men det fineste med GOTT er arbeidsmiljøet. Alle de snille folka både som jobber og som kommer innom. Jeg vil gjerne si takk til min sjef Lars og alle de andre som har gjort det mulig for meg å kunne jobbe slik jeg gjør i dag.

Når det begynner nye folk på GOTT, eller når det skjer noe spesielt, er det min jobb å dekke dette. Det å møte nye mennesker og skrive om spennende saker er det som gjør at jobben min blir så interessant. Siden hver sak er så forskjellig må jeg sette meg ned å skrive nye spørsmål, og jeg må tenke. Hva hadde vert interessant for andre å vite? Ved å fortelle om hva de gjør og hvordan de har det, synliggjør jeg deres arbeid og de mange fine produktene de lager.

Noen ganger går jeg rundt og tråler etter saker for og finne spennende ting å skrive om. Noen ganger når jeg tråler, både ser og hører jeg veldig mye snakk om både små og store ting. En vakker dag kan noe av det du har gjort bli en sak på bedriftsbloggen.

Når Munazzah skulle reise til Mekka ville Lars at jeg skulle lage en sak på det, mens artikkelen Quizleis var min egen ide. Det er ikke bare jeg og Lars som har ideene, andre medarbeidere kan også komme med innspill til saker jeg kan skrive eller komme med ferdige saker.

Du finner heller aldri meg uten et kamera rundt halsen. Jeg ser deg igjennom linsa. Jeg jobber i dag 40 % her på GOTT. Men jeg er ikke en 8 til 16-arbeider, hodet mitt snurrer og går 24/7 og det føles som om det er et fyrverkeri i hodet mitt. Det at det har gått et år er rart og fint. Jeg skjønner det nesten ikke selv.

Takk for et fint år! Jeg ser fram til de neste og gleder meg masse til å drive denne bloggen i lang tid framover. Minner og så om at selv om det er jeg som driver bloggen vår er andre arbeidstakere også hjertelig velkommen til å skrive innlegg.

Hilsen Elin

Siste innlegg
Archive
bottom of page