Blogg

Uten filter

21.03.2017

Uten filter er en utstilling som belyser temaet psykisk helse på flere forskjellige måter. I år er det 44 utstillere som viser fram sine verk. Utstillingen er et samarbeid mellom flere forskjellige aktivitetshus, dagsentere og skoler. Utstillingen ble startet i 2009 og har vært arrangert i rådhuset 4 av 5 ganger. En gang har utstillingen vært i Danmark. Dansk tv var tilstede på dette arrangementet.

 

Det var mye underholdning. Ordfører Marianne Borgen åpnet utstillingen, Connie Vena, som har vært kurator for utstillingen sa noen ord. En av ildsjelene bak utstillingen, Ivar Fjelstad, fremførte et hyllingsdikt og avsluttet med et flott stev. Når folk begynner og le før han i det hele tatt har kommet seg opp på scenen er det et godt tegn. Åpningsseansen ble avsluttet med vakker musikk fra en gruppe fra Nydalen Voksenopplæring.

 

Lars tok med seg hele tekstilavdelingen på åpningen. I et helt fullpakket Rådhusgalleri prøvde vi å finne fram til både hverandre og bildene. Det var gøy å møte nye og gamle kjente. I år er det to stykker fra GOTT som har fått sine kunstverk utstilt i rådhuset. De to kunstnerne er Amreen Khan og Elin Bernatek

 

I kunstens verden kan man utfolde seg fritt. I dag er det mange som viser fram sin kunst de kan være stolte.

 

 

 

 

 

Please reload

Siste innlegg

June 30, 2020

May 27, 2020

April 30, 2020

April 29, 2020

March 11, 2020

February 26, 2020

February 11, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@gott.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon