top of page

Blogg

Nytt er spennende!

Det å komme inn som ny arbeidstaker er ikke alltid så lett. De nye kollegaene kan ha forventninger som er vanskelige å innfri. Du skal bli kjent med menneskene rundt deg, det fysiske arbeidsmiljøet i tillegg til at du skal utføre de arbeidsoppgavene du blir pålagt.

Arbeidsoppgavene skal også gjøres slik at folk rundt deg legger merke til at du gjør en god jobb og at du setter bedriften i et godt lys.

Vår nyeste ansatte heter Michael og er 31 år. Michael virker som en ganske utadvendt, morsom og åpen person og det er en bra kvalitet å besitte når han skal jobbe her.

Han beskriver seg selv som sosial, omsorgsfull, systematisk, nøye og lærevillig. På fritiden driver han med filming og videoredigering. Han hører på mye forskjellig type musikk, blant annet 80-tals rock. Når jeg spør om navn nevner han nevner han band som Toto og Genesis.

Etter å ha jobbet med logistikk og produksjon i mange år på blant annet Kraft Food og Freia sier Michael selv at han nå er klar for nye utfordringer. Michael har med seg truckførerbevis, noe han har hatt mye nytte av. Det er ikke alle som kan skilte med og ha et slikt sertifikat.

Han kjente allerede flere som jobbet på GOTT. Da bestemte han seg for å ta sjansen og prøve noe nytt.

” GOTT virker som et bra sted, der jeg kan få mange nye og spennende utfordringer” sier han.

Michael skal jobbe på tekstilavdelingen her på GOTT. Der skal han lære seg å bruke symaskin. Han får opplæring i hvordan å bruke en symaskin av Joyce Hendriksen.

GOTT har et godt arbeidsmiljø, også er det sosialt i tillegg. Han legger også til at sjefene her virker hyggelige.

Michael er den siste av mange menn som har kommet inn som ny på tekstilavdelingen. Vi ønsker han alle velkommen og håper at han kommer til å trives her!

Siste innlegg
Archive
bottom of page