top of page

Blogg

Julemarked på Folkemuseet på Bygdøy


Foto fra folkemuseet.

Vi minner om at du også i år kan treffe oss på Bygdøy julemarked. Dette er et marked som blir arrangert hvert år på folkemuseet. Her står vi blant gammel og verneverdig bebyggelse. GOTT står der for andre året på rad sammen med Oslonaut. Markedet foregår 3.-4. og 10.-11. desember. GOTT står den første helgen mens Oslonaut står den andre. Markedet har tilsammen 109 utstillere. Vi er plassert som nr. 38. Når du har gått ut fra det store torget, finner du gamle Oslo Tre og Tekstil, rett fram og til venstre.

Noen av produktene du kan se og kjøpe hos oss, er blant annet håndsydde julekort, tekstil-hjerter med mønster, miljøvennlige handlenett, sekker, punger og mobil etuier. I tillegg viser vi fram og selger vi filleryer. Du kan også spesialbestille filleryer etter dine egne mål og fargeønsker.

Vi selger også våre populære julekuler av tre og frokostfjøler formet som dyr (elg, elefant, nesehorn og flodhest). Bygningene på folkemuseet er hentet fra rundt omkring i hele Norge og blitt plassert her på Bygdøy.

Bilde fra folkemuseet.

Blir du litt småsulten kan du sikkert finne en godbit eller to på veien, både Bakermester Harepus og den kjente Svelebakeboden pleier å være veldig populære.

For info om markedet og forhåndssalg av inngangsbilletter:

http://norskfolkemuseum.no/julemarked

Siste innlegg
Archive
bottom of page