top of page

Blogg

Nå er det jul igjen


Nå som julen nærmer seg med stormskritt åpner nok en gang GOTT opp døren for publikum og kunder, venner og kjente. Åpent hus er en dag der vi viser fram og selger produkter laget på GOTT. Vi gleder oss og håper alle som har mulighet tar turen innom.

I vårt sortiment av juleartikler har vi blant annet våre populære julekuler. I salg er også årets nye julekule, formet som et hjerte. Ellers kan du også kjøpe fjøler formet som dyr, handlenett, mobiletuier, toalettmapper og stoffhjerter med mønster. Vi selger også forklær for barn og voksne og selvsagt er våre godt likte filleryer på plass og til salgs.

Her kan du også finne mange fine julegaver og mye fin julepynt. Velkommen til alle og enhver. Vi gleder oss til å se dere!

Siste innlegg
Archive
bottom of page