top of page

Blogg

På tur til kobberhaughytta


Målet for turen!

På første stoppested fikk vi en helt fantastisk utsikt over Bogstadvannet.

På første stoppested fikk vi en helt fantastisk utsikt over Bogstadvannet.

Etter å ha gått ca. 3 km var vi ved Tryvannsstua, her var det godt med en liten pust i bakken

Vi spiste lunsj ved Nordmarkskapellet. Etter å ha gått 6 km var det godt med litt mat og drikke.

Fra Nordmarkskapellet til Kobberhaughytta var det ca 2km og gå, dette virker kanskje ikke så mye men disse kilometerne var de tyngste. Det var bare homper og domper i veien. Hvile er viktig så vi tok mange pauser under-veis. Noen leste kart mens andre satt seg ned eller la seg ned på bakken. Alle gjorde en super innsats og ble skikkelig slitne.

Etter 8,5km var vi endelig framme ved Kobberhaughytta. Slitne i både bein og kropp fikk vi endelig satt oss ned med en velfortjent kopp kaffe.

Litt støtte på veien er alltid ”GOTT”.

Noen av sykkel gutta sitter henslengt i sofaen, etter å ha syklet 31km har de lov til å være slitne, men de kan også være stolte av egen innsats.

I Kobberhaugtjernet var det noen som badet før middagen, i mens andre spilte kortspill og slappet av. Senere på kvelden setter alle seg til bords for å bli servert en treretters middag. Vi fikk chilimarinertlaks med avokadokrem til forrett, til hovedrett var det gulasj med olivenbrød og til slutt ble vi servert dessert; en frisk og god blåbærpai med krem. Det ble tatt mange snikbilder av noen.

Smil til det skjulte kamera, sjefen er på plass og blid som en smørbukk.

Bilder tatt av: Anette Boman, Remy Andre Ivarson, Munazzah Thair og Sonja Ødegaard

Siste innlegg
Archive
bottom of page