top of page

Blogg

Jubilanter

I år runder to av våre kolleger 16 års tjeneste. De skulle egentlig ha blitt markert i fjor sommer men den glapp litt for oss så vi får markere det i år istedet. De det gjelder er Anette Ekrem og Christian Sveen. Det at de har vært ansatt i 16 år vil si at de har arbeidet i Grønlandsleiret, i Lakkegata og her på Hasle. de har også sett bedriften utvikle seg fra et lokalt arbeidstilbud i regi av Bydel Gamle Oslo til å bli et tilbud til folk fra hele byen. De har også bidratt til at bedriften har utviklet seg både med tanke på produkter og bedriftsdemokrati.

Begge to er flotte representanter som besitter stor kompetanse og verdifulle ferdigheter.

I tillegg til disse to veteranene har Remy Ivarsson rundet ti år på snekkerverkstedet til GOTT AS.

Siste innlegg
Archive
bottom of page