top of page

Blogg

Gode Geir på GOTT

Geir Lippestad er en kjent advokat og politiker, vi kjenner han best for å ha vært advokaten til Anders Behring Breivik, norgeshistoriens verste massemorder, som ble dømt til livsvarig forvaring. Han er også en kjent Arbeiderpartipolitiker og er opptatt av mangfold og kulturer. Lippestad har også vært åpen om sine barn med forskjellige funksjons nedsettelser. Den ene døde i 2013.

En av kjernesakene hans som politiker er mangfold og likestilling. I helga gikk han også i paraden for å støtte opp om de homofiles rettigheter.

Han besøker oss fordi han har fått ansvaret for kommunens eierinteresser i selskaper som GOTT. Geir Lippestad er byråd for næring og eierskap, som er vårt ankerfeste hos våre eiere i Oslo kommune. Han ankommer sammen med sin medarbeider Jarle Bratt.

Munazzha og Remy hadde den ærefulle oppgaven det var å vise han rundt. Geir Lippestad virker som en trygg, uredd og åpen person, interessert og nysgjerrig. Inne på treavdelingen blir det mange selfier og generelt jovial stemning

Når vi sitter og snakker sammen etterpå spør jeg han; Hva er det som er så bra med akkurat dette stedet her?

«Etter det jeg har sett i dag, sier han, virker det som om dere har et bra samhold og dere viser stor arbeidsglede og stolthet over det dere utfører. Ikke alle her er like og det liker jeg.»

Som ny byråd ønsker han også å få alle kommunens arbeidsmarkedsbedrifter til å jobbe sammen.

«Ikke alle på en arbeidsplass som dette er like. Her er det mange mennesker med forskjellige funksjonsnivåer og alle de som jobber her viser seg fra sin beste side i dag, på tross av mange forskjellige utfordringer»

Vi snakket også litt om hva slags andre tilbud som finnes der ute. Da var aktivitetssenter og dagsenter en av de tingene som kom opp, men det er ikke det samme som jobb. Det er ikke tilbud til de samme menneskene. Det er ikke nødvendigvis slik at de menneskene som opplever stor glede og nytte av å gå på jobb vil ha den samme gleden av å gå på et dagsenter. Dette var han enig i.

Takk for et hyggelig besøk. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss her til Gamle Oslo Tre og Tekstil AS.

Siste innlegg
Archive
bottom of page