top of page

Blogg

Kjære lesere!

Jeg heter Elin og er 27 år gammel. Endelig, etter nesten 9 år, har jeg fått meg jobb her på Gamle Oslo Tre og Tekstil AS. Her skal jeg jobbe to ganger i uka, som blogger. Jeg er på en måte GOTTs kanal ut til den store verden.

Som blogger jobber jeg både med tekst og foto. Når jeg får kommet meg skikkelig i gang med bloggingen vet jeg at jeg kommer til å trives her.

Fire ting jeg må ha for å komme meg igjennom dagen er kaffe, snus, rullestoldans og min nyeste interesse som er foto. For tiden arbeider jeg med en profesjonell fotograf slik at jeg skal lære å fotografere bedre. Jeg har nemlig en drøm om å bli fotograf.

Per dags dato går jeg på Nydalen Voksenopplæring. Her går jeg på fotokurs og skriver for Norges beste avis; Avis-N. Det er et godt grunnlag når jeg skal begynne å blogge.

Det er bare å begynne å glede seg.

Husk den største gleden du kan få er å glede andre.

Hilsen

Elin Bernatek

Siste innlegg
Archive
bottom of page