top of page

Blogg

Åpen uke 2020

2020 ble ganske annerledes enn det vi så for oss. Vi måtte alle ta nye hensyn og leve på en litt annerledes måte en det vi var vant til. Til tross for dette har vi tradisjonen tro hengt opp julestjerner og pyntet til jul i kantinen.


Tidligere har vi arrangert åpen dag i midten av desember. Da har det rent inn dørene med familie, venner, kolleger og naboer. Vi har servert gløgg og nystekte sveler med syltetøy. Det har vært en lang dag med masse prat, latter og handel. Dette lar seg dessverre ikke gjennomføre i år uten å bryte smittevernreglene. Derfor har vi i år arrangert "åpen uke" der man må booke tid for besøk og julehandel hos oss. Det er også begrenset med kontakt inne på avdelingene der produksjonen foregår. Mens åpen uke pågår jobber ansatte som vanlig.


Mange fine produkter var til salgs. Nytt av året er også personlig broderte "tilogfra-lapper" i forskjellige farger og former. Det kom en forespørsel om slike på åpent hus i fjor. Dette mente vi var en god idé. Dermed satt våre flinke folk seg ned og begynte å brodere.


De tidligere årene har det vært så mange på åpent hus, at man går på kryss og tvers av hverandre. I år har vi laget mindre grupper. Det ble dermed bedre tid til å ta seg av hver enkelt kunde, og det ble dermed mindre stress og mas.

Da jeg spør om hva det blir solgt mest av sier Anette at det går mye av Oslonaut-julekuler, «til og fra»-lapper og julekort samt store og små fjøler, det har også gått en del knappeteltforklær. Store eikefjøler med dobbelt håndtak går også men disse er litt dyrere.


Vi håper alle som kom hadde et trivelig besøk og gjorde en god jule-handel og så satser vi på at vi er tilbake med sveler, gløgg og trengsel til neste år. God Jul!Comments


Siste innlegg
Archive
bottom of page