Blogg

God Jul

Med julesang, god lukt og granbar i hus, nærmer jula seg med stormskritt. Det er ikke lenge igjen før den velkjente nedtellingen er slutt. Året vi snart tar farvel med har vært et godt år for oss. Vi har utviklet nye produkter som har solgt godt, vi har blitt kjent med mange nye mennesker. Vi har vært på tur sammen, trimmet, spist, svart rett og feil på lunsjquizen og vi har stått på så alle kunder har fått det de skal ha før vi stenger dørene for 2018. Så, når ventetiden snart er over gleder vi oss alle til å endelig få litt fri. Vi ønsker alle bloggens lesere og våre ansatte en riktig god jul og et GOTT nytt år! Og til alle dere som ikke feirer jul, kos dere så masse og ta det nye året imo

Hva kan dette brukes til da?

På åpent hus hadde vi mange spennende og nye produkter. Et av dem var en Indiane-pose, laget av vår nye arbeidsleder Caroline. Vi navnsetter våre produkter for at våre ansatte skal vite bedre hva de jobber med. Navnet til disse posene kommer av Carolines mellomnavn,som er Indiane. Caroline har utviklet disse posene fra start til slutt. Dette er hennes første helutviklede produkt. Indiane-posene er laget av rester av reklamesegl som har hengt på byggeplasser. Disse reklameseglene er de samme som er brukt i produksjonen av våre kjente BUA-bager. Indiane-posene kan brukes til mye, som blant anne oppbevaring avt garn. De kan også brukes som potteskjuler. Caroline er en av mange her på GOTT som

Nissene på treavdelingen

Inne på tre avdelingen har vi to arbeidere som hele desember går rundt i nisselue. Dette gjør de fordi de ønsker å spre litt ekstra juleglede og for å sprite opp arbeidsdagen. Remy har gjort dette de siste 5 årene og mener det de blir godt tatt imot. Andreas synes det er gøy og mener det er med på å løfte arbeidsmoralen gjennom arbeidsdagen. Folk syns kanskje det var litt merkelig og rart da vi først begynte med dette, men etterhvert har det blitt en tradisjon. En som ikke er like fornøyd er HMS ansvarlig som må passe på at de tar av seg luene i nærheten av ting som er skarpe og går fort rundt. Sikkerheten går foran alt!

Åpent hus

Da nærmer Åpent Hus seg slutten. Det har vært stinn brakke og hyggelig stemning. Gjestene ha kost seg med gløgg, pepperkaker, sveler og klementiner.

Forslagskasse på GOTT

Nå har GOTT fått en forslagskasse som står i vinduet rett utenfor sjefens kontor. Boksen er laget på treavdelingen. Denne boksen er laget for at arbeidstakere skal kunne si hva de mener. Dersom noen har forslag til aktiviteter eller hva som kan forbedres, legges det i kassa. Forslagene vil bli tatt opp på onsdagsmøter som arbeidslederne har hver uke. Vi håper dette vil gjøre arbeidsdagen bedre for alle. Viktig at man fremdeles tar ting direkte opp med daglig leder eller arbeidslederne dersom det er det mest hensiktsmessige.

Siste innlegg
Archive

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@opt.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon