Blogg

Det snør, det snør

Den første snøen har falt og kulden trenger seg inn i alle hjem. Noen liker snøen andre er ikke så begeistret for den, mens noen blir kjempe glad når snøen faller, men er ikke så glad i snøen når den blir liggende. Med Andreas Nissen ønsker GOTT alle våre lesere en god jul og et godt nytt år! Er du snill kommer sikkert nissen til deg også i år. Vi håper du går rundt hver eneste busk du finner i år. La oss synge sammen: Rudolf er rød på nesen, Walking in the air, på loven sitter nissen og mye mye mer... Sees over nyttår, godt jobba alle sammen!

BUA i bua

BUA en ideél organisasjon, som hjelper sentraler som Frigo o.l. over hele landet. Disse låner ut sportsutstyr til barn og unge som kanskje ikke har så mye å rutte med. Tekstilavdelingen på GOTT fikk oppdraget å lage bagger til BUA. Disse BUA baggene skal brukes til transport av sportsutstyr. De lages av ekte knappe-telt fra det Norske forsvaret. Bunnen av baggen er laget av reklameseil som har hengt på byggeplasser. Denne gangen fikk vi reklameseil i gult og grønt, men vi kan få disse i alle regnbuens farger. Våre ansatte klipper opp teltene som til slutt skal bli til BUA bagger. Ved hjelp av en mal blir det klippet fire stoffbiter, som blir sydd sammen på en robust symaskin. Til slut syr vi

Åpent Hus

Vi arrangerte Åpent hus torsdag 30. november. Vi hadde laget en liten butikk i inngangspartiet, der var det stor trafikk og godt salg. Dette er en dag da venner og familie kommer innom for å se hvordan vi jobber og hvilket fantastisk samhold vi har her på GOTT AS. Sveler og gløgg med mer ble servert i kantina. Dette er en dag der vi koser oss sammen og hvor pengene sitter løst i lommeboka. Takk til alle som kom innom, vi setter stor pris å se dere alle. God Jul ønskes dere fra GOTT-bloggen!

Siste innlegg
Archive

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@opt.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon