Blogg

Karin ved veven

Karin Fredrikke Steen har vevet i 7,5 år. Nå ønsker hun å veve andre ting enn filleryer. Karin har vevet ca. 100 filleryer. Prosessen er lang, og det krever mye tråd og tid. Etter lang tid med bare Karin bak veven, er det nå tide at andre også for sjansen. Har du noen tips eller triks når du skal veve har Karin sikkert et tips eller to og låne bort. Hun kan det meste innenfor vev. Karin har jobbet her i 8 år. Selv sier hun at hun begynte å veve for 7,5 år siden. Mange har mødre og bestemødre som har vevet. Dette kan være en grunn til at de fleste starter med vev. I Karins tilfelle sitert ord rett; Nei det ble bare sånn. Et spørsmål jeg har er hvorfor tror du så mange kommer til deg når det

Verdens kuleste dag

I flere måneder har vi stått og laget skjold og sydd tunikaer. Endelig kom dagen da de skulle settes farge på og få nye eiere. Det var fullt trøkk på standen til Fortidsminneforeningen og snart hang det nymalte skjold og tunikaer overalt. Det er skikkelig gøy å se at noe vi har laget blir satt sånn pris på.

Folk i farta!

Andreas setter inn fjøler med bivoks. Munazzah lager lunsj til oss! Ehtesham legger siste hånd på verket med bokkassene til Aschehoug. Før etikettene kan klistres på må kassene være helt støvfrie Stephanie hjelper Fossheim med å pakke 125.000 startpakker til studenter. Jon teller og pakker fjøler til Culina. Andre feier og gjør det fint før vi kan ta helg.

Siste innlegg
Archive

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@opt.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon