Blogg

Julemarked på Folkemuseet på Bygdøy

Vi minner om at du også i år kan treffe oss på Bygdøy julemarked. Dette er et marked som blir arrangert hvert år på folkemuseet. Her står vi blant gammel og verneverdig bebyggelse. GOTT står der for andre året på rad sammen med Oslonaut. Markedet foregår 3.-4. og 10.-11. desember. GOTT står den første helgen mens Oslonaut står den andre. Markedet har tilsammen 109 utstillere. Vi er plassert som nr. 38. Når du har gått ut fra det store torget, finner du gamle Oslo Tre og Tekstil, rett fram og til venstre. Noen av produktene du kan se og kjøpe hos oss, er blant annet håndsydde julekort, tekstil-hjerter med mønster, miljøvennlige handlenett, sekker, punger og mobil etuier. I tillegg viser vi fr

Nå er det jul igjen

Nå som julen nærmer seg med stormskritt åpner nok en gang GOTT opp døren for publikum og kunder, venner og kjente. Åpent hus er en dag der vi viser fram og selger produkter laget på GOTT. Vi gleder oss og håper alle som har mulighet tar turen innom. I vårt sortiment av juleartikler har vi blant annet våre populære julekuler. I salg er også årets nye julekule, formet som et hjerte. Ellers kan du også kjøpe fjøler formet som dyr, handlenett, mobiletuier, toalettmapper og stoffhjerter med mønster. Vi selger også forklær for barn og voksne og selvsagt er våre godt likte filleryer på plass og til salgs. Her kan du også finne mange fine julegaver og mye fin julepynt. Velkommen til alle og enhver.

Rumpa opp og hodet ned!

Denne høsten har en gruppe fra Gott plukket epler hver fredag. Det har stort sett vært den samme gruppen hver gang, bestående av Anette, Karin, Remy og Lars. Christian har vært med en gang. Vi har vært over hele byen og plukket epler og fått mye skryt for jobben vi har gjort. Vi har stort sett hatt fint vær og bare en fredag har vi blitt skikkelig våte. Gjengen har kost seg og alle sammen vil være med igjen til neste år.

Siste innlegg
Archive

Kontakt oss:

 

GAMLE OSLO TRE & TEKSTIL AS

Haslevollen 3 H

0579 OSLO

 

lars.sevatdal@opt.no

 

Tel. 22 34 84 10

Mob. 95 92 24 51

Følg oss på:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon